Spotkanie z liderem: Jasiek Mela (spotkanie przełożone)

Spotkanie z liderem: Jasiek Mela (spotkanie przełożone)

Ze względu na zaostrzoną sytuację związaną z pandemią koronawirusa spotkanie z Jaśkiem Melą zostaje przełożone na wiosnę 2021. O nowej dacie będziemy Was informować.

Naszym pierwszym gościem jest mówca motywacyjny, trener biznesu i młody tata, tak właśnie sam siebie przedstawia. Z Jaśkiem Melą porozmawiamy o jego liderskiej drodze, o podróżach, a także o przełamywaniu barier z perspektywy osoby z niepełnosprawnością i nowych wyzwaniach.

Nasz gość urodził się 30 grudnia 1988r. w Gdańsku, później wychował w Malgorku. Mając 13 lat, uległ ciężkiemu wypadkowi – w wyniku porażenia prądem (15 000 V) amputowano mu rękę i nogę. Dwa lata później razem z polarnikiem Markiem Kamińskim wyruszył na wyprawę na Biegun Północny i Południowy. W kolejnych latach uczestniczył w wyprawach na Kilimandżaro, Elbrus, wspinał się na górę El Capitan, przebiegł New York City Marathon i ukończył triathlon Herbalife IRONMAN 70.3 Gdynia. Porusza się na protezie nogi. W 2008 roku założył i do 2019 roku prowadził Fundację Poza Horyzonty, która pomogła wielu osobom po amputacjach we wszelkim wieku dofinansowując zakup protez, rehabilitację, pomoc psychologiczną, a przede wszystkim pokazując, że mimo tragicznych doświadczeń można żyć pełnią życia i realizować swoje pasje oraz marzenia. Zdobywca wielu prestiżowych nagród w dziedzinie sportu i działalności prospołecznej. Od kilku lat prowadzi szkolenia motywacyjne dla firm. W wolnych chwilach robi zdjęcia w pustostanach, szyje na maszynie, chodzi na slackline, szkoli się na stolarza i poznaje zakamarki Syberii.

Spotkanie poprowadzi: Grzegorz Olszowik – Prezes Zarządu Stowarzyszenia Cześć, uczestnik XV edycji Programu Liderzy PAFW.

Spotkanie odbędzie się w piątek 16 października o godz. 17.30 w Ambasadzie Kreatywności w Chrzanowie ul. Świętokrzyska 4.

Ilość osób mogących wziąć udział w wydarzeniu jest ograniczona.

Wymagana jest rejestracja pod linkiem: https://app.evenea.pl/event/spotkanie-z-liderem/

Limit uczestników wynosi: 25.

Zalecamy podczas wydarzenia zachować dystans społeczny oraz założyć maseczki/przyłbice.

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w wydarzeniu, jak również do zorganizowania go w formie online w przypadku zaostrzenia przepisów związanych z pandemią.

Biorąc udział w spotkaniu akceptujesz jego regulamin: https://stowarzyszenieczesc.pl/regulaminy/regulamin-spotkan-w-ambasadzie-kreatywnosci/