Startujemy z nową inicjatywą – Podzielnik!

Startujemy z nową inicjatywą – Podzielnik!

Startujemy z nową inicjatywą!
Szykujcie się na Podzielnik!
Czym jest Podzielnik? To zaufana sieć kontaktów między lokalną społecznością. Masz do skoszenia dwa razy w roku trawnik u babci na działce? Skorzystaj z naszej kosiarki za darmo. A może stare gry planszowe kurzą Ci się na półce? Udostępnij je społeczności Podzielnika również za darmo.
Większość z nas ma jakieś przedmioty, które przez znaczną część roku leżą nieużywane. Praktykując ekonomię współdzielenia zwiększymy potencjał lokalnej społeczności i zyskamy szerszy dostęp do zasobów. Jeśli są Ci bliskie takie wartości jak: zaufanie, współuczestnictwo, dzielenie się, czy zrównoważona gospodarka zasobami – nie czekaj, dołącz do nas!
Nie masz czym się podzielić? To nic! Możesz zaoferować swój czas w postaci wolontariatu na rzecz społeczności lokalnej.
Zainteresowana? Zainteresowany? Zgłoś się do nas przez poniższy formularz:

Zapraszamy też do dołączenia do naszej MAM-owej grupy, na której będziemy działać z Podzielnikiem:

Wszyscy są mile widziani! 🙂