Warsztaty: Czy można być autentycznym i skutecznym sprzedawcą?

Warsztaty: Czy można być autentycznym i skutecznym sprzedawcą?

W sobotę 19 września zapraszamy na warsztaty „Czy można być autentycznym i skutecznym sprzedawcą?”, które odbędą się w ramach projektu Power Up! Chrzanów w Ambasadzie Kreatywności o godzinie 14:00. Na warsztatach sformułowane zostaną mapy problemów sprzedażowych, z którymi borykają się uczestnicy warsztatu. Uczestnicy poznają także tradycyjne kroki procesu sprzedaży i powody braku sukcesu.

Dołącz do wydarzenia:

Warsztaty poprowadzi Arletta Graczyk – autorka i współrealizatorka „BRZYDKIEJ Prawdy o sprzedaży”.

Doświadczenie zdobywała jako koordynator działu wsparcia sprzedaży, gdzie testowała i wdrażała innowacyjne techniki sprzedaży niezbędne do optymalizacji efektywnych rozmów telefonicznych.

Jest sprzedawcą w sektorze B2B a także uczy innych jak budować efektywnie wartościowe kontakty biznesowe. Główny nacisk kładzie na praktykę, bierze odpowiedzialność za osiąganie efektów o czym świadczą wspólne wyjazdy w teren z handlowcami i menedżerami oraz praca „on the Job” podczas rozmów z wymagającymi klientami biznesowymi.

Od 2012 roku aktywnie tworzy i rozwija zespół śląskiego oddziału franczyzowego Sandler Training. Pracowała i rozwijała sprzedaż u klientów z branż: budowlanych, technicznych, samochodowych, chemii samochodowej, tworzyw sztucznych, bhp, mięsnej itp..

Arletta Graczyk jest także:

– Certyfikowanym Trenerem Systemy Sprzedaży Sandler Training®

– Certyfikowanym Trenerem FinxS Sales Assessment®

– Certyfikowanym Trenerem Extended DISC®

Zapisy:

Udział w warsztatach jest bezpłatny, ale konieczna jest wcześniejsza rejestracja.

Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego i Gminy Chrzanów.