Power Up! Chrzanów: Konferencja Online

Power Up! Chrzanów: Konferencja Online

Ostatnim tegorocznym wydarzeniem w ramach Power Up! Chrzanów jest konferencja online, na którą serdecznie zapraszamy! Co nas czeka?

• Czterech prelegentów
  • Cztery ciekawe, merytoryczne tematy
  • Cały dzień networkingu na Zoomie

Kiedy: 14 listopada 2020, godz. 9:15

Gdzie: online (przed rozpoczęciem wydarzenia wszystkie zarejestrowane osoby otrzymają link umożliwiający udział)

Link do rejestracji: https://app.evenea.pl/event/powerupchrzanowkonferencja/

Prezentacje:

Temat: Wykorzystanie storytellingu w prezentacjach (godz. 9:30 – 11:30)

Kamil Kozieł: ekspert od wystąpień publicznych i prezentacji, przedsiębiorca, szkoleniowiec i prelegent prestiżowych konferencji m.in. TEDx i I Love Marketing.

Temat: Jakich błędów unikać w reklamach na Facebooku? (11:45 – 13:45)

Monika Czaplicka: działa w branży marketingu internetowego od 2006 r. Właścicielka agencji social media Wobuzz, autorka książek marketingowych, specjalistka od kryzysów.

Temat: Digitalizacja sprzedaży w oparciu o zaufanie (14:00 – 16:00)

Wojciech Strózik: entuzjasta samodoskonalenia, od przeszło 20 lat pracuje z ludźmi, autor podcastu Rozwój osobisty dla każdego.

Temat: Konkurencja Twoim największym pomocnikiem (16:20 – 18:20)

Jakub Górnicki: Pasjonują go nowe media, reportaż multimedialny oraz projekty reporterskie. Od ponad 15 lat w drodze.

Dołącz do wydarzenia i zaproś znajomych

Warsztaty odbędą się online udział w nich jest bezpłatny. Przed rozpoczęciem wydarzenia wszystkie zarejestrowane osoby otrzymają link umożliwiający udział. Rejestracja jest prowadzona tutaj:  https://app.evenea.pl/event/powerupchrzanowkonferencja/

Zgłoszenie uczestnictwa jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu: https://stowarzyszenieczesc.pl/…/regulamin-power-up…/

Wydarzenie odbywa się w ramach Małopolskiego Festiwalu Innowacji i jest częścią projektu “Power Up Chrzanów” realizowanego przy wsparciu finansowym Urzędu Województwa Małopolskiego i Gminy Chrzanów.