WARSZTATY: EMPLOYER BRANDING W MAŁYM BIZNESIE – Wydarzenie online

WARSZTATY: EMPLOYER BRANDING W MAŁYM BIZNESIE – Wydarzenie online

Już 23 października zapraszamy na warsztaty: Employer branding w małym biznesie. Wydarzenie odbędzie się online, link do zapisów znajdziecie poniżej.

Podczas naszych warsztatów dowiesz się:

1. Czym jest autentyczny employer branding oraz jaki ma on związek z marką Twoich produktów i usług?
2. Co leży u podstaw skutecznej komunikacji firmy jako pracodawcy i które działania z obszaru candidate experience i employee experience przynoszą najlepsze efekty?
3. O które punkty styku z marką pracodawcy zadbać w pierwszej kolejności, zwłaszcza w przypadku młodego biznesu?
4. Jak w serwisach społecznościowych budować markę szefa-eksperta i przy okazji pozytywnie wpływać na markę swojej firmy?
5. Jak stworzyć EB action plan możliwy do realizacji od już?

Warsztaty poprowadzi: Zyta Machnicka.

Zyta Machnicka – Szefowa hubu edukacyjnego Lightness, autorka książki “Lepszy pracodawca” oraz bloga CanddiateExperience.pl.  Wierzy, że każdą firmę stać na bycie lepszym pracodawcą.

Dołącz do wydarzenia:

Wydarzenie jest częścią warsztatów i konferencji w ramach projektu “Power Up Chrzanów” finansowanego przez Urząd Województwa Małopolskiego i Gminę Chrzanów w ramach programu “Tu technologia spotyka się z biznesem”.

Warsztaty odbędą się online udział w nich jest bezpłatny. Przed rozpoczęciem wydarzenia wszystkie zarejestrowane osoby otrzymają link umożliwiający udział. Rejestracja jest prowadzona tutaj:  https://app.evenea.pl/event/powerupwarsztaty3

Zgłoszenie uczestnictwa jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu: https://stowarzyszenieczesc.pl/…/regulamin-power-up…/

Wydarzenie odbywa się w ramach Małopolskiego Festiwalu Innowacji i jest częścią projektu “Power Up Chrzanów” realizowanego przy wsparciu finansowym Urzędu Województwa Małopolskiego i Gminy Chrzanów.