Warsztaty: Sztuka autoprezentacji

Warsztaty: Sztuka autoprezentacji

Już w najbliższą sobotę 19 września (godz. 11:00) w ramach projektu Power Up! Chrzanów zapraszamy na warsztaty pt. „Sztuka autoprezentacji”. Warto wziąć udział w naszych warsztatach i dowiedzieć się czegoś więcej o autoprezentacji ponieważ jest to umiejętność, którą wszyscy możemy wykorzystać zarówno w biznesie, w życiu prywatnym, jak i podczas kolejnych spotkań!

Dołącz do wydarzenia:

Trener, który poprowadzi warsztaty to Dariusz Goc – Coach i Trener Biznesu oraz właściciel Ośrodka Rozwoju Personalnego EFROS Monika i Dariusz Goc.
W pracy z klientami wykorzystuje swoje ponad 20-letnie doświadczenie zawodowe zarządzania projektami oraz zespołami w firmach branży energetycznej, współpracy z międzynarodowymi korporacjami sektora HORECA, a także z europejskimi instytucjami jak np. Europejska Agencja Bezpieczeństwa i Zdrowia w Pracy czy European Trade Union Institute.
Na co dzień doradza, motywuje, szkoli specjalistów, managerów oraz liderów małego i dużego biznesu. W szczególności wspiera ludzi poprzez pomoc w doskonaleniu kompetencji: skutecznej komunikacji, budowania i efektywnego zarządzania zespołem, planowania, reagowania na zmianę, wywierania wpływu oraz innych umiejętności przywódczych.
Jest twórcą i realizatorem autorskich programów coachingowo-szkoleniowych z zakresu przywództwa w bezpieczeństwie, projektów szkoleniowych dla organizacji społecznych oraz cyklu warsztatów dla młodych liderów.

Zapisy:

Udział jest bezpłatny, ale ze względu na ograniczoną ilość miejsc konieczna jest wcześniejsza rejestracja. Zapraszamy!

Warsztaty odbędą się w Ambasadzie Kreatywności.

Projekt realizowany przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego i Gminy Chrzanów.