Wolontariat w MAM

Wolontariat w MAM

Dołącz do nas!

👍👉Masz pomysły, trochę wolnego czasu i chęci do wspólnego działania na rzecz lokalnej społeczności? Zapraszamy do nas!

✅Wolontariat w MAM pozwoli Wam zdobyć doświadczenie oraz wykazać się swoimi zdolnościami, a co najważniejsze będziesz działać wspólnie z innymi na rzecz swojego miasta i jego mieszkańców.

✅Nie narzucamy sztywnego zakresu działań, ustalimy go wspólnie z każdym wolontariuszem po wstępnej rozmowie. Dzięki temu razem znajdziemy odpowiedni dla Ciebie obszar działań i zajęcia które Cię interesują, tak abyś mógł rozwijać swoje talenty i pasje jednocześnie poszerzać swoją wiedzę.

✅Jesteśmy otwarci na propozycje działań, więc jeżeli masz głowę pełną pomysłów możesz się nimi z nami podzielić 🙂 – zawsze możemy pomóc w ich realizacji.

✅Jedyne czego potrzebujesz to zaangażowanie, chęci do pomocy oraz trochę wolnego czasu.

Zapraszamy osoby w każdym wieku. Wystarczy napisać kilka słów o sobie na adres: mamchrzanow@gmail.com. Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 7 marca 2021.

Po zakończeniu wolontariatu, lub w razie potrzeby w trakcie jego trwania, możesz otrzymać od nas list polecający lub zaświadczenie potwierdzające uczestnictwo w wolontariacie.